Barion Pixel

BYD ATTO3 elektromos autó

Már az újságárusoknál

AzAutó 2024/04. Április

Magazin előfizetés

Szívesen olvasnál tartalmakat offline is? Fizess elő az AzAutó magazinjára 1 évre. Az előfizetés díja 9 960 Ft/év, így 2 számot ajándékba adunk.

Opel Corsa

Nem csak esztétikai okokból érdemes rendszeresen ápolni a karosszériát. A kasztni ápolásával jelentősen csökkenthető az idő előtti korrózió kockázata, így elkerülhetjük a költséges javítási feladatokat és autónk eladásakor magasabb árat szabhatunk meg. Cikkünkben összeszedtük a legfontosabb tudnivalókat, amelyekkel makulátlanul tartható a karosszéria!
A Vitara már csak 1,4-es benzinessel, és egyszerű, de ötletes könnyűhibrid hajtáslánccal készül.  A szinte észrevétlenül működő villamosított hajtással a Vitara kompromisszumok nélkül is takarékos.
A Maserati új, kétturbós, 3,0 l-es V6-ost tervezett 630 LE-vel, és trükkös befecskendezéssel. Szeptemberben jön, először a kétüléses MC20-asban, aztán másban is.
A BYD októberben megjelent a magyar piacon. Az elektromos autókat gyártó kínai márka komoly terveket dédelget Európában; s ehhez Magyarországon építheti meg első itteni autógyárát.
Amerikából autót behozni ma már drága és bonyolult, mégis sokan belevágnak. Íme, a részletek.
2019-ben a Tivolit is felfrissítette a korai SsangYong, a legnagyobb újdonság a Korandót is hajtó 1,5-ös turbós benzines.
A csúcs Swift inkább játék, mint kihegyezett tuningvas. 
Olvasóink kérésére újraindul rovatunk. 2023-as decemberi listánkon az importőrök által közölt kiskereskedelmi bruttó árak szerepelnek.

Hangos Az Autó

2022. februári lapszámunk megjelenésével egy időben lett elérhető, letölthető Hangos Az Autó című podcast mellékletünk első adása. A bármikor hallgatható műsort az Az Autó, illetve a Retro Mobil szerkesztősége készíti, alkalmanként meghívott vendégekkel, akik egy-egy adott téma szakértői. Nincsenek kőbe vésett szabályaink, új és veterán autókról, motorkerékpárokról, közlekedésről, műszaki témákról, közérdekű dolgokról beszélgetünk kötetlenül, Az Autó nyomtatott megjelenésével és tartalmával szinkronban.

Egyúttal arra bíztatunk Titeket, kapcsolódjatok be a műsor szerkesztésébe: javasoljatok témákat, vagy kérdezzetek az [email protected] email címen.

Korábbi lapszámok

Partnereink