Itt az új Honda CR-V

A tanulmány után megjelent az első kép a Honda CR-V következő generációjáról. Ahogy arra számítani lehetett, a koncepcióhoz képest nem sokat változott a szabadidő-autó. Európába jövő ősszel érkezik.

Ugyan csak november közepén, a Los Angeles-i Autószalonon mutatkozik be a Honda CR-V következő generációja, egy japán katalógusból ollózva már most felkerültek az első képek az internetre. A tanulmányként korábban leleplezett autóhoz képest – az ígéreteknek megfelelően – nem sok minden változott, csupán a felnik lettek kisebbek, alulra műanyag dekorcsíkok kerültek, illetve a fényszórók és hátsó lámpák sem sötétítettek.

Európában jövő ősztől forgalmazzák

A Honda korábbi ígérete szerint az új CR-V kifinomultabb és dinamikusabb lesz elődjénél, belső terét megnövelik, a variációs lehetőségek száma nő. Új technológiai megoldások is megjelennek az autóban.

Amerikában még idén megjelenik a kereskedésekben az új CR-V, Európában jövő ősszel startol az értékesítés. Várhatóan új négyhengeres benzines és dízelmotorok jelennek meg a kínálatban.