Nissan Qashqai Commando

Mától itthon is hódít a Qashqai legújabb kampánya, látványos show, hosszabb nyitva tartás és ajándék kiegészítők várják a vásárlókat a Nissan kereskedésekben.

Matricázás nem, de értékes króm-csomag jár a Commando idején rendelt Qashqai-okhoz

Noha a Qashqai 2006-ban lépett színre, eddigi legjobb hazai eladásait az idei, ráadásul erősen visszaeső piacon hozta, eddig csaknem háromezer példány talált gazdára. A széles (1,6 benzin, 115 LE, 2,0 benzin, 140 LE, 1,5 turbódízel, 106 LE és 2,0 turbódízel, 150 LE) motorpalettával, két- és négykerékmeghajtással, a 2,0 l-es motorok esetén automata váltóval is rendelhető szabadidőautós jellegű alsó-középkategóriás közel 1 éve hosszított, csomagterében két kiegészítő ülést kínáló Qashqai+2 kivitelben is kapható.

Az események egy részén a Spanyolországban épített, több mint 1500 W zenei teljesítményt felvonultató Qashqai DJ demóautó is feltűnik

A kelet-közép-európai vezérképviselet az egész régióban látványos show-kal hirdeti a Qashqai képességeit, az élő bemutatókon és a reklámfilmeken egyaránt városi futókkal együtt szerepelnek az itthon megjelenése óta városállóként aposztrofált Qashqai-ok. A hazai vevők ma (szeptember 16-án) Budapesten, pénteken (szeptember 18-án) Kecskeméten, egy hét múlva (szeptember 22-én) Szegeden, jövő hét pénteken (28-án) pedig Győrött találkozhatnak Qashqai Commandóval. A pontos helyszíneket a rendezvény weboldala mutatja.

A Qashqai és a hosszított Qashqai+2 mindegyik verziója létezik a temérdek extrát soroló I-Way felszereltséggel

Külön árkedvezményt nem hoz a Qashqai Commando, ám a 4,99 millió forintos, de központi, 350 ezer forintos kedvezménnyel 4,64 millió forintra apasztott indulóárhoz az egyébként is gazdag (légkondicionáló, elektromos ablakok és tükrök, 6 légzsák, fedélzeti számítógép, kormányról vezérelhető rádió, távirányítós központi zár) ellátmányon túl a Commando idején megrendelt modelleknél mintegy 200 ezer forint értékű króm kiegészítők is társulnak. Mindegyik variánshoz választható az 1,1 millió forintos felárért temérdek extrát (18 colos alufelniket, ezüst színű kilincseket és tetősíneket, alumínium pedáltaposókat, sötétített hátsó- és csomagtér-ablakokat, panorámatetőt és SD-kártyás Nissan-Connect navigációs rendszert, valamint tolatókamerát) soroló I-Way csomag.