Új képek és videók az ősszel érkező új Opel Astráról

A műszaki adatok még mindig titkosak, de a legújabb Astra-nemzedék formája már teljes egészében ismert. Szűk körű vezetési próbája után Az Autó július végén megjelenő augusztusi számában az újdonság minden részletét bemutatjuk.

Az új Opel Astra

Az Év Autójának választott és sikeresnek is bizonyult Insignia formavilágát hozza az elődjénél 17 cm-rel hosszabb új Astra

Az ötajtós meredekhátú a mostani (H) generáció arányait hozza, méretei nagyobbak, a 4,42 m-es hossz 17, a tengelytáv 7 cm-t nőtt. A forma részletei az Insigniával érkezett és sikeresnek is bizonyult dizájnvilágot hozzák. A beltér narancs színű világításokat, opcióként több, akár színes tónusú kárpitokat egyaránt felvonultat, a műszerfal a „nagytesóból” ismert körülölelő kialakítású, a fotók alapján akár bordó árnyalatban is érkezhet.

A beltér is az Insigniát idézi

Az Astra ősszel, a Frankfurti Autószalonon debütál, ám a hazai piacra vélhetően csak jövő év elején jut el.

Miként korábban írtuk, az Astra I nyolcféle Euro5-ös motorral, adaptív felfüggesztésekkel, az Insigniából ismert Opel Eye (sávtartó, a sebesség- és előzést korlátozó táblákat felismerő) rendszerrel, adaptív fényszóróval is érkezhet.

Az Opel Astra I további fotói

Az új Astra beltere videón

Videó az új Astra fotózásáról