Navigációs roham

A navigációs készülékek versenyében nemcsak számtalan új modell kapható, a régi szereplők jelentős árkedvezényt adnak még a csúcsaketóriás készülékeikre is.

A készülékhez, stabil, merev karos, szélvédőre tapasztható tartó is jár

Most a Garmin, amely vezető helyet foglal el a légi és civil felhasználású GPS világpiacon, lépett az eddigi legjelentősebb ármódosítás útjára: a Nüvi 660-as csúcsaketóriás modelljének árát 60 ezer forinttal mérsékelve, 89900-ra módosítorra.

A 11 centis képátló és a nagy felbontás jóvoltából a szélvédőtől távolabb ülő vezetők is látják a térképet

A széles kijelzős, 11 centis képátlójú készülékhez részletes Európa térkép és a legfrisebb Magyarország térkép is jár, utóbbit SD kártyán mellékelik. A szoftver érdekessége, hogy nemcsak képben, hangbemondással is ismerteti az utcaneveket, beolvassa azokat az autóban ülőknek. Biztonsági funkcióként Bluetooth kapcsolaton keresztül telefon kihangosítóként is használható, de képek nézegetésére, sőt videó lejátszásra is alkalmas. Azokban az országokban, ahol van közlekedési információs speciális rádiódás, a Garmin Nüvi 660 figyelembe veszi a lezárásokat, tereléseke, dugókat is. Az akció október végéig tart.

A kijelző MP3-as lejátszás közben