Megnyílt az 50. Weltauto partnerkereskedés Tatabányán

Az idei évre tervezett negvennegyedik Weltauto telephely helyett már az 50. nyitotta meg kapuit november 15-én, Tatabányán

A Weltauto megnyitójára a Skoda kereskedés is megújult
A Weltauto megnyitójára a Skoda kereskedés is megújult

Az idei évre tervezett negyvennegyedik Weltauto telephely helyett már az 50. nyitotta meg kapuit november 15-én, Tatabányán, a Porsche Hungaria tulajdonában lévő, a Porsche Inter Auto csoporthoz tartozó Porsche Tatabánya üzemeltetésében. A Weltautoval együtt immár négy területen forgalmaz gépkocsikat a tatabányai kereskedés. A Skoda, a Volkswagen és a Volkswagen haszonjárművek mellett a megbízható használtautók is nagy szerepet kapnak mostantól a Porsche Tatabánya életében. Emellett az itt üzemelő szerviz is korszerűsödött és bővült, hogy a felmerülő szervizigényeket minél gyorsabban és kifogástalanabbul kielégíthesse. A kiállítási terület is új díszburkolatot kapott a Weltauto megnyitó alkalmára. A tatabányai Weltauto kereskedés terveiben havi 15 megbízható használtautó értékesítése szerepel. Emellett autós rendezvények támogatásával, és a környező települések felkeresésével is igyekeznek a márka népszerűségét növelni.

A megújult tatabányai szervízcentrum alkalmas mind a négy terület ellátására
A megújult tatabányai szervízcentrum alkalmas mind a négy terület ellátására

A Weltauto használtautó-kereskedések részvétele hazánk kissé kaotikus használtautópiacán immár hat éves múltra tekinthet vissza. Ez alatt az idő alatt széleskörű szolgáltatásokkal, és komoly importőri háttérrel próbálták meg elnyerni a használtautót vásárló ügyfeleik bizalmát. Mivel Weltauto kereskedést csak a Porsche Hungaria kereskedői hálózatának tagja nyithat, így az egységes minőség és az országon belüli kínálat áttekinthetősége minden kereskedésben biztosított. Az elérhető szolgáltatások közül említést érdemel az ötcsillagos Weltauto program, mely az ebbe bevont autókra teljes körű műszaki garanciát, európai mobilitás-garanciát és hazai forgalomba-helyezésű autók esetén beszámítási garanciát biztosít. Emellett 12 hónapos vagy 30000 km-es garancia is érvényesíthető a program keretében. A Weltauto programba hat évnél nem idősebb, legfeljebb 120000 km-t futott gépkocsik kerülhetnek be. A programban a Porsche Bank is részt vesz, így az esetleges finanszírozás feltételei is egységesen biztosíthatók az ország összes Weltauto kereskedésében.