AUTOMOTIVE HUNGARY ÉS AUTÓTECHNIKA-AUTODIGA A HUNGEXPO BUDAPESTI VÁSÁRKÖZPONTBAN

A 2013 novemberében megrendezett, a magyar gazdaság „zászlóshajójának” kikiáltott autóipar reprezentálására létrehozott esemény pozitív eredményekkel, visszajelzésekkel zárult. Idén tehát ismét megrendezzük a hazai járműgyártás és karbantartás komplex fórumát: Autótechnika-Autodiga Nemzetközi járműfenntartó-ipari szakkiállítás 2014. november 6-8. (csütörtök-szombat) 2014-ben ismét megrendezzük a járműfenntartó ipar szakkiállítását. A rendezvény olyan találkozó lesz, ami különleges környezetet biztosít új üzleti kapcsolatok

A 2013 novemberében megrendezett, a magyar gazdaság „zászlóshajójának” kikiáltott autóipar reprezentálására létrehozott esemény pozitív eredményekkel, visszajelzésekkel zárult. Idén tehát ismét megrendezzük a hazai járműgyártás és karbantartás komplex fórumát:

Autótechnika-Autodiga Nemzetközi járműfenntartó-ipari szakkiállítás 2014. november 6-8. (csütörtök-szombat)

2014-ben ismét megrendezzük a járműfenntartó ipar szakkiállítását. A rendezvény olyan találkozó lesz, ami különleges környezetet biztosít új üzleti kapcsolatok kiépítésére, valamint a meglévő kapcsolatok ápolására.

Egy helyen, és azonos időpontban hozzuk össze a gépjármű fenntartó és az autó háttéripari szakma jelenlegi és jövőbeli szereplőit. A rendezvényen bemutatkozhatnak azon cégek, akik a garázsipar, a szerviztechnika, az alkatrészgyártás képviselői, valamint a jövő szakembereit képező hazai oktatási intézmények.

 

Résztvevők:

A kiállításon szinte minden járműfenntartó-ipari ágazat jelen lesz, melyek képviselői, nagy-, kis- és középvállalkozások egyaránt, nagy számban jelzik részvételi szándékukat.

A tavalyihoz képest időarányosan nagyobb területet, eddig több mint 600 m2-t foglaltak le a kiállítók a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont F pavilonjában. Augusztus közepéig számos kisebb, illetve a járműfenntartó-iparban fontos szerepet betöltő cég kötött szerződést a részvételre, így többek között az érdeklődők megtekinthetik majd az Elektronika Szerviz Kkt., ENERGOTEST Kft., ENI Hungaria Zrt., Garagent Autóteszt Hungary Kereskedelmiés Szolgáltató Kft., KVANT Kereskedelmi és Szolgáltatóipari Kft., Lincos Kft., Puma Bridge Bt. és Szerviz-Trade Kft. által bemutatott termékeket, szolgáltatásokat, újdonságokat.

Társrendezvény: Automotive Hungary – 2014. november 5-7. (szerda-péntek)

Bővebb információ és kiállítói jelentkezés: [email protected]; www.autotechnika.hungexpo.hu

Automotive Hungary logo

Print