HIRDETÉS: A Jász-Plasztik Autócentrum nyerte az első magyar Mercedes B-osztályt

Kiemelt figyelem és rekordnagyságú licit mellett talált gazdára az első Magyarországon gyártott Mercedes-Benz B-osztály. A nyertes a Jász Plasztik Autócentrum Kft. lett.

A fokozott érdeklődés nem volt véletlen: a Jupiter-vörös Mercedes-Benz gépjármű nem csak különleges felszereltsége és műszaki paraméterei miatt volt vonzó, de a nyertes Jász-Plasztik Autócentrum Kft. azt is elmondhatja magáról, hogy övé lett az első, értékesítésre szánt magyar Mercedes-Benz.

A három hét alatt több tízezer érdeklődőt vonzó jótékonysági aukció teljes, 20 110 000 forintos bevételét a Mercedes-Benz a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálatnak ajánlotta fel.

"A Jász-Plasztik Autócentrum Kft. már több mint 15 éve elkötelezett a Mercedes-Benz márka iránt. Nagy örömünkre szolgál, hogy az első magyarországi Mercedes gyártásakor nemcsak ennek a történelmi pillanatnak lehetünk a részesei, hanem a vételár jótékonysági felajánlásával egy nemes célt is támogatni tudunk" – nyilatkozta Kovács Róbert, a cég ügyvezetője.

Az április 21-én befejeződött árverés nyertese, a Jász-Plasztik Autócentrum Kft. hamarosan átveheti a kecskeméti gyártósorról elsőként legurult ügyfélautót.

(X)