1500 Smart futott össze Olaszországban

Riccione fürdővárosban rendezték a világ legnagyobb Smart találkozóját.

Smart Times 2011

Augusztus 4. és 7. között az olaszországi Riccione fürdővárosban rendezték a világ legnagyobb Smart találkozóját. 22 országból 1500 rajongó látogatott el a Smart Times 2011 nevet viselő rendezvényre. A találkozó 10 éves múltra tekint vissza, és a helyszíne eddig mindig Ausztriában volt.

A Smart Times keretében a smartosok formatervezőkkel, tuningolókkal és szakértőkkel találkozhattak. A legtávolabbról érkezett résztvevők angolok voltak, mivel a 2286 kilométerre fekvő Edinburgh-ből is érkezett egy kisebb csapat Smart.

A találkozó programjához tartozott a röplabdázás a riccione-i strandon, Európa legnagyobb vizes élményparkjának, az Aquafannak a felkeresése, illetve az egyik legismertebb olasz versenypálya, a Misano World Circuit kipróbálása.

A márkatalálkozó egyik csúcspontja volt a Maranellóba, a Ferrarik szülővárosába tett kirándulás "Smart meets Museo Ferrari" mottóval. A hagyományokhoz híven megrendezett felvonuláson több mint 800 Smart vonult végig Riccione utcáin. A programot kiadós tesztvezetések, esti partik és alkatrészbörze egészítette ki. A következő Smart Times 2012 helyszíne Belgium lesz.