Szombattól IV. Lotus-Retro Mobil Concours d’Elegance!

Hivatalosan csak szombaton veszi kezdetét az egy hétvégés IV. Lotus-Retro Mobil Concours d’Elegance idős- és luxusautó szépségverseny, de néhány autókülönlegesség már péntek este megérkezett Hévízre.

A hétvégi kínálat az elmúlt évek érdekességeit és új autókülönlegességeket is hoz, BMW Isetta például először idén látható Hévízen. Tekintse meg első fotóinkat!

Így vagyunk ezzel mi, a szervezők is, így a parkoló érdekességeit már most megmutatjuk. Ez persze csak ízelítő a teljes kínálatból, szombaton csaknem 100 veterán és mai luxusautó érkezik még a hévízi Rogner Hotel&Spa Lotus Therme parkolójába, ahonnan délután 3 órakor a teljes „mezőny” útra kel és a Hévíz-Keszthely-Hévíz útvonalon kocsikázik.

Mint korábban már írtuk, a vasárnap egésze a vendégeké, a szálloda parkjában az autók és gazdáik mellett egyéb szórakoztató programok is várják a nagyérdeműt. A belépődíj 600 Ft, gyerekeknek 12 éves korig ingyenes. Minden látogató voksolhat a „Best of show” díjra.

A különleges autók mellett híreink szerint a remek idő is borítékolható a hétvégére, így érdemes útra kelni, a cím: Hévíz, Lótuszvirág utca 1.