Melyik legyen az év tesztautója?

Játsszon Ön is, idén ismét várjuk a szavazatokat a legjobb tesztautókra!

Az esztendő vége a szerkesztőség számára nemcsak a karácsonyi készülődésről szól, hanem arról is, hogy összegezzük, milyen újdonságokkal ismerkedtünk meg az év folyamán. Ki kell ugyanis választanunk a tesztelt közel 50 új típusból azt az egy tucatot, amelyek közül egy, a legjobbnak ítélt a tavaszi szavazáskor elnyerheti Az év tesztautója 2019 címet. Titkosan voksolt a szerkesztőség valamennyi tagja (ahogy eddig mindig), a döntősök kiválasztásakor az autók technikai megoldásai, képességei, kiviteli és műszaki különlegessége volt az elsődleges szempont.

Az év tesztautója 2019 szavazás döntősei (ABC sorrendben):

Audi A6 Design 55 TFSI quattro aut.

Dacia Duster 1.5 dCi Privilege

Ford Focus 1.5 TDCi aut.

Kia Ceed 1.4 T-GDi

Kia Niro 1.6 GDi PHEV

Nissan Leaf N-Connecta (40 kWh)

Opel Combo Life 1.5D Enjoy

Peugeot 508 GT 1.6 PureTech

Suzuki Vitara 1.4 Boosterjet GLX

Volkswagen Touareg 3.0 V6 TDI 4Motion aut. Elegance

Volvo XC40 D4 AWD aut. R-Design

Volvo V60 T6 AWD aut. Inscription

Mi magunk is kiválasztjuk majd a legjobbat, de Az Autó szavazásra buzdítja olvasóit is! Ne tartsák magukban véleményüket, írják meg, hogy a tizenkét jelölt közül melyiknek adnák a díjat! Az eddigi éveknek megfelelően lehet leadni a szavazatokat: az újságban lévő szavazólap beküldésével és e-mailben az [email protected] címen. Lapunk Facebook-profilján is hírt adunk a szavazás állásáról. A szavazást március 15-én zárjuk!

De nem csupán az itt kiemelt modellek játszanak! A világhálót böngészőknek érdemes meglátogatniuk Az Autó weboldalát (www.azauto.hu), itt zajlik Az év internetes autója verseny. Ebben a szerkesztőség által egy év alatt kipróbált újdonságokból lehet választani; minden kattintás egy szavazatot ér. Így nem csak a 12 kiválasztott, hanem valamennyi tesztelt modell esélyes a címre.

Szavazás és nyeremények

 

Az év tesztautója díjra olvasóink a lapban közölt szelvény beküldésével (címünk: Az Autó, 1410 Budapest, Pf. 212) szavazhatnak, de az [email protected] email címre szintén várjuk a jelöléseket. Az elektronikus levél tárgy rovatába „Az év tesztautója 2019” szöveget írják be. A szavazók között 2-2 féléves Az Autó- és Retro Mobil-elôfizetést sorsolunk ki.

Az év internetes autója díj szavazófelületét megtalálják a www.azauto.hu honlapon. Az internetes voksolók között egy könyvekbôl és katalógusokból összeállított ajándékcsomagot sorsolunk ki!