Készül a Skoda az új Fabiára

A Skoda gyártásért felelős csapata nagy erővel készül, hogy a mladá boleslavi üzem kéthetes nyári leállása alatt előkészítsék az új Fabia gyártásindítását.

A Fabia gyártásindításának előkészítésére a mladá boleslavi gyártóközpontban a nyári gyárleállás alatt is széleskörű karbantartási és korszerűsítési munkák zajlanak. Többek között az M1 összeszerelő csarnokba telepítendő, a legmodernebb technikával felszerelt, segédrendszerek beállítását segítő berendezéssel bővül az üzem. A gyártósor szalagjának utolsó szakasza is teljesen megújul, a lakkozóműhely berendezéseit modernizálja a gyár és ezzel együtt kapacitását is kibővíti.

Fabia

Az Octavia gyártósorán az M13 csarnokban is optimalizálási és karbantartási munkákra kerül sor. Itt szintén felgyorsítják a futószalag továbbítási sebességét illetve a fékrendszerek feltöltéséhez használt berendezést modernizálják.

A Kvasinyban található telephelyen a karosszériagyártásra épült új csarnok befejezése áll a középpontban a nyári leállás alatt. A Vrchlabí gyárban pedig a DQ 200 sebessségváltó gyártósorának rendszeres karbantartási munkái kezdődnek meg.