Személyi kölcsön autóvásárlásra (X)

Kiszámítható és pontos autófinanszírozást keres magánszemélyként? A személyi kölcsönből történő autó- és motorvásárlás előnyeit nézzük át lépésről lépésre.

A személyi kölcsön felvétel egyik leggyakoribb célja az autóvásárlás.

Ez egy olyan nagyobb kiadás, amit a legtöbben előre elterveznek, ám néha az élet közbeszól, ilyenkor azonnal szükségünk van egy autóra. Személyi kölcsönből használt autót is lehet venni, míg az egyéb autófinanszírozási formák, áruvásárlási hitelek, lízing, stb. az esetek jelentős részében inkább az új autókra vonatkoznak.

Nézzük át autós szemmel főbb előnyeit a személyi kölcsönnek.

 

Van még egy mérlegelendő szempont, ami a szabad felhasználású személyi kölcsön mellett

A kocsija vételárán, vagy annak egy részén felül, a javíttatását, átnézetését és az egyéb, átírással kapcsolatos kiadásokat is fizetheti belőle. Sőt előnytelen, régebbi hitelét – mondjuk egy hitelkártya-adósságot – is tud belőle rendezni, így tényleg csak annyi  lesz a kiadása, amennyi a személyi kölcsön havi fix törlesztőrészlete.

Hogy ez mennyi is pontosan?

Ezt tudja kiszámolni az online személyi kölcsön kalkulátorral. Nálunk öt ajánlatot egy felületen lát, így tud felelősen dönteni arról, melyik hitelintézet ajánlata lesz a legszimpatikusabb az Ön számára. Kocsit nem tudunk ajánlani, de egy jó személyi hitelt mindenképp! Használja az InstaCash személyi hitel kalkulátorát!