Melyik legyen az év tesztautója?

2018-ban is várjuk a szavazatokat a legjobb tesztautókra.

Ahogy eddig minden esztendőben, 2017 decemberében is összeültek Az Autó szerkesztőségének tagjai, hogy az év folyamán kipróbált közel hatvan újdonságból kiválasszák azokat, amelyek közül egy, a legjobbnak ítélt a tavaszi voksoláskor elnyerheti Az év tesztautója címet. Titkos szavazással választott a szerkesztőség (ahogy eddig mindig), a 12 döntős kiválasztásakor az autók technikai megoldásai, képességei, kiviteli és műszaki különlegessége volt az elsődleges szempont.

Az Év tesztautója szavazás döntősei

Citroen C3 Aircross 1.2 PureTech

Honda Civic 1.0 i-VTEC Turbo

Hyundai Ioniq Electric

Kia Rio 1.25

Mazda CX-5 2.2 CD

Mercedes E220d T-Modell

Opel Grandland X 1.2 T

Peugeot 3008 1.6 HDI

Seat Ibiza 1.0 T

Skoda Kodiaq 2.0 TDI 4×4

Suzuki Swift 1.0 T

Volvo XC60 D5

Az Autó című autóslap szavazásra buzdítja olvasóit. Ne tartsák magukban véleményüket, írják meg, hogy a tizenkét jelölt közül melyiknek adnák a trófeát! Az eddigi éveknek megfelelően lehet voksolni: az újságban lévő szavazólap beküldésével és e-mailben az [email protected] címen. Lapunk Facebook-profilján is hírt adunk a szavazás állásáról. A szavazást március 20-án zárjuk!

Az év tesztautója díjra olvasóink a lapban közölt szelvény beküldésével (címünk: Az Autó, Budapest 1410 Pf. 212) szavazhatnak, de az [email protected] e-mail címre szintén várjuk a jelöléseket. Az elektronikus levél tárgy rovatába „Az év tesztautója 2018” szöveget írják be. A szavazók között félévi Az Autó- és Retro Mobil-előfizetéseket sorsolunk ki.

De nem csupán az itt kiemelt modellek játszanak! A világhálót böngészők Az Autó weboldalán (www.azauto.hu) zajlik is Az év internetes autója verseny, itt a szerkesztőség által egy év alatt kipróbált újdonságokból lehet választani.