7,8 millióért ad 218 lóerőt a Nissan

A Nissan szabadjára engedte a Juke legsportosabb változatát.

Megnövelt teljesítményével, feszesebbre hangolt felfüggesztésével, erősebb fékeivel és extra felszereltségeivel az új Nissan Juke Nismo RS most még extrémebb és sportosabb vezetési élményt nyújt.

Nissan Juke Nismo RS

 Az autósportban szerzett globális tapasztalatok alapján kifejlesztett Nissan Juke Nismo RS korszerű, 1,6 literes DIG-T motorjának teljesítménye 218 lóerő (160 kW), a kétkerék-meghajtású, manuális sebességváltóval felszerelt változatok nyomatéka pedig 280 Nm. A kétkerék-meghajtású modell az első kerekeknél egy mechanikus, részlegesen önzáró differenciálművel is rendelkezik, míg a négykerék-meghajtású modellek alapfelszereltségébe a Nissan fejlett nyomatékátirányító rendszere, a Nissan Xtronic sebességváltóműve 250 Nm nyomatékkal, valamint a kormánykerékre szerelt váltófülek tartoznak. Előbbi alapára 7,8 millió forint, utóbbiért 8,4 milliót kérnek.

Nissan Juke Nismo RS

A nagyobb motorteljesítményhez kapcsolódó további fejlesztések között érdemes megemlíteni, hogy a torziós merevség növelése érdekében a karosszériát a kiemelten fontos helyeken megerősítették, továbbá a még erőteljesebb fékrendszer az alap Nismo modellekénél nagyobb féktárcsákat kapott. A dinamikai finomhangolási csomagot továbbfejlesztett rugózási és lengéscsillapítási beállítások teszik teljessé.