Bemutatták az új Toyota 4Runnert

A Toyota kis késéssel a New York-i Autószalon után mutatta be a 2014-es modellévre felfrissített 4Runner terepjárót. A leleplezést rendhagyó módon egy zenei fesztiválon, a kalifornia Palm Springsben tartották.

2014-toyota-4runner-revealed-photo-gallery-medium_12

A Toyota 4Runner megújulása nem tartogat meglepetéseket, a kocsi ugyanolyan masszív kinézetű, bár kétségkívül modernebb, mint az elődje. A dizájn a Tacoma pickupon megismert éles vonalakat és jegyeket hordozza. A kocsi orra és fara, főleg a lámpák révén megváltozott, de oldalnézetből nem tűnik fel más különbség a korábbi modellhez képest, csak a keréktárcsák új rajzolata.

2014-toyota-4runner-revealed-photo-gallery-medium_23

A műszerfalat a Toyotától megszokott optitron kijelző uralja, új a fedélzeti rendszer kijelzője, változtak az ajtókilincsek és jobban szellőznek az új ülések. A Toyota 4Runnert három felszereltségi szinten kínálják Amerikában. Hátsó- és összkerékmeghajtási rendszerrel egyaránt elérhető, motorja négyliteres 270 lóerős V6-os benzines, váltója ötsebességes automata. Terepképességei nem változtak, felfüggesztését úgy hangolták, hogy finomabban vegye a kanyarokat.

2014-toyota-4runner-revealed-photo-gallery-medium_26